HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Svine Og Kalvekødstacos
topBanner
Asiatiske svine- og kalvekødstacos

Asiatiske svine- og kalvekødstacos

med stegt pak choi og stærk srirachadressing

Populær

Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:SojaSesamSulfitterGlutenSennepÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

250 g

Hakket svine-/kalvekød

37.5 g

Asiatisk woksauce

(IndeholderSoja, Sesam, Sulfitter, Gluten)

50 g

Srirachamayonnaise

(IndeholderSennep, Æg)

8 stk

Små tortillabrød

(IndeholderGluten)

½ stk

Lime

200 g

Pak choi

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)811 kcal
Energi (kJ)3394 kJ
Fedt38.19 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat75.27 g
Sukker13.8 g
Protein38.2 g
Salt5.2 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær løg i tynde, halve skiver og pak choi i mindre stykker. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/ kalvekød, løg og halvdelen af pak choi under omrøring i 3-4 min. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

3

Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

4

Bland srirachamayonnaise med et skvæt limesaft i en lille skål.

5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

6

Fyld tortillabrød med kød, gulerod og resterende pak choi. Dryp med srirachadressing. Server med limebåde.