
Vores Asiatisk inspireret svine- og kalvekødswok bringer den autentiske smag af Asien ind i dit køkken. Nyd kød, nudler og grøntsager svøbt i en umamirig sauce på tomatpuré, hvidløg og asiatisk woksauce - perfekt, når du har lyst til noget eksotisk og lækkert.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
20 ml
Sojasauce med lavt saltindhold
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder: Gluten, Hvede)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede, Sesam)
1 stk
Hvidløgsfed
35 g
Tomatpuré
1 stk
Gulerod
200 g
Champignon
½ stk
Porre
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Gemt nudelvand
¼ tsk
Salt til sauce

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.
Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver. Hold den hvide og grønne del adskilt.
Hak svampe groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe, den hvide del af porre og gulerod i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt hakket svine-/kalvekød til stegepanden, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Tilsæt tomatpuré og hvidløg til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt nudelvand, sojasauce, asiatisk woksauce og salt, og rør rundt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.

Anret wok i dybe tallerkener.
Top med den grønne del af porre.