Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Angus Striploin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Angus Striploin

Angus Striploin

med hasselbackkartofler & portobellosauce

PREMIUM

Så blev det endelig lørdag, og tid til at forkæle familien med lækkert kød med fantastiske tilbehør. I aften holder vi fest med striploin steak med hasselbackkartofler og portobellosauce med spinat og citron. Glem ikke at tilføje lidt ekstra lukses ved at sørge for pæn opdækning, og lækre drikkevarer.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Portobello

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron, økologisk

4 g

Oksebouillon

300 g

Angus Striploin

500 g

Kartofler

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)754 kcal
Energi (kJ)3153 kJ
Fedt39.52 g
Mættet fedt19.5 g
Kulhydrat55.87 g
Sukker12.6 g
Protein42.88 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Placer et par kartofler på skaftet af to grydeskeer på et skærebræt. Skær tynde snit med 3 mm mellemrum, men ikke helt igennem. Fortsæt med resterende kartofler.

Bag kartofler
2

Fordel kartofler med den skårne side opad i et ildfast fad. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et stort nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og møre. Kom en klat smør* på hver kartoffel, og bag i yderligere 5 min, eller indtil og sprøde.

Forbered grøntsager
3

Skær portobello og løg i tynde skiver. Hak persille fint. Pres eller hak hvidløg fint. Halver citron. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*, og steg i 1 min på hver side. Skru ned til middel varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Lav portobellosauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg portobello og løg i 5-7 min, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt madlavningsfløde, et skvæt vand* og oksebouillon, og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet. Tilsæt spinat, og lad simre i 1 min. Tilsæt et skvæt citronsaft og halvdelen af persille. Smag til med citronsaft, salt* og peber*.

Server
6

Skær bøffer i tynde skiver og anret på tallerkener sammen med hasselbackkartofler. Øs portobellosauce over. Drys med resterende persille.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image