
Opdag vores vegetarstrimler med vores Minikebab med vegetarstrimler og smør-za'atar. Krydderiblandingen za'atar og aromatisk appelsinsalat gør denne wrap til en mundvandsdrivende mellemøstlig oplevelse, der er perfekt både til gæster og en hverdagsaften, der skal være lidt ekstra.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
4 g
Saha-Ras
4 g
Za'atar
(Indeholder: Sesam)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomat
½ stk
Agurk
1 stk
Løg
1 stk
Appelsin
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sennep, Havre)
1 stk
Bredbladet persille
½ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
2 spsk
Smør til sauce
1 spsk
Olie til salat
½ spsk
Olie til sauce

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hak persille fint.
Hak agurk og tomat groft.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Bland persille, tomat, appelsin, agurk, salt, olivenolie og et nip peber i en mellemstor skål.

Skær løg i tynde skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg vegansk kebab, løg, salt, Saha-Ras og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Imens, bland halvdelen af Za'atar, smør og olivenolie.
Varm i mikrobølgeovnen i 30 sek, eller smelt i en mellemstor gryde.
Pensl den ene side af tortillabrød med za'atar lige inden servering.

Fyld tortillabrød med vegansk kebab, løg og en smule appelsinsalat.
Dryp med crème fraiche.
Server med resterende appelsinsalat.