Skip to main content
Varm prosciuttosalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm prosciuttosalat

Varm prosciuttosalat

med bagte grøntsager og frisk spinat

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi nemlig en fantastisk prosciuttosalat med perlecouscous og cremet ricotta. Vi koger perlecouscous som vi blander med pesto, ovnbagte cherrytomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, cremet ricotta og finrevet ost !

Tags:
Hurtig
Allergener:
Milk
Gluten
Hvede
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

30 g

Calabresepesto

75 ml

Madlavningsfløde

125 g

Cherrytomater

170 g

Perlecouscous

4 g

Kyllingebouillon

30 g

Spinat

12 ml

Balsamico

50 g

Prosciutto

20 g

Finrevet ost

1 stk

Rødløg

4 g

Jorden Rundt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker til tomat

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Smør til couscous

4 dl

Vand til perlecouscous

¼ tsk

Salt til perlecouscous

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3056 kJ
Kalorier (kcal)730 kcal
Fedt34.8 g
Mættet fedt18.1 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker15 g
Kostfibre6.7 g
Protein24.6 g
Salt5.2 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.2 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Halver cherrytomater.

Skær zucchini i 1 cm tern og rødløg i 1 cm både.

Fordel cherrytomater i den ene side af en bageplade med bagepapir, og vend med balsamico, sukker og et nip salt. Fordel zucchini og rødløg i den anden side. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Kog perlecouscous
2

Smelt smør i en gryde på middelhøj varme.

Svits Jorden Rundt i 30 sek.

Tilsæt vand og kyllingebouillon, og bring i kog.

Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.

Bag prosciutto
3

Fordel prosciutto på en anden bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød.

Tilsæt spinat
4

Imens, skyl spinat.

Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt zucchini, rødløg, calabresepesto og madlavningsfløde til gryden med perlecouscous, og vend sammen.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener.

Top med cherrytomater, prosciutto og finrevet ost.