Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi nemlig en fantastisk prosciuttosalat med perlecouscous og cremet ricotta. Vi koger perlecouscous som vi blander med pesto, ovnbagte cherrytomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, cremet ricotta og finrevet ost !
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Zucchini
30 g
Calabresepesto
75 ml
Madlavningsfløde
125 g
Cherrytomater
170 g
Perlecouscous
4 g
Kyllingebouillon
30 g
Spinat
12 ml
Balsamico
50 g
Prosciutto
20 g
Finrevet ost
1 stk
Rødløg
4 g
Jorden Rundt
1 tsk
Sukker til tomat
1 spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Smør til couscous
4 dl
Vand til perlecouscous
¼ tsk
Salt til perlecouscous
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Halver cherrytomater.
Skær zucchini i 1 cm tern og rødløg i 1 cm både.
Fordel cherrytomater i den ene side af en bageplade med bagepapir, og vend med balsamico, sukker og et nip salt. Fordel zucchini og rødløg i den anden side. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Smelt smør i en gryde på middelhøj varme.
Svits Jorden Rundt i 30 sek.
Tilsæt vand og kyllingebouillon, og bring i kog.
Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.
Fordel prosciutto på en anden bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød.
Imens, skyl spinat.
Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen.
Tilsæt zucchini, rødløg, calabresepesto og madlavningsfløde til gryden med perlecouscous, og vend sammen.
Krydr med salt og et nip peber.
Anret perlecouscous i dybe tallerkener.
Top med cherrytomater, prosciutto og finrevet ost.