HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVarm Prosciuttosalat
topBanner
Varm prosciuttosalat

Varm prosciuttosalat

med perlecouscous og cremet ricotta

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi nemlig en fantastisk prosciuttosalat med perlecouscous og cremet ricotta. Vi koger perlecouscous som vi blander med pesto, ovnbagte cherrytomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, cremet ricotta og finrevet ost !

Tags:Under 650 kcalLet at laveKlimavenlig
Allergener:sulfitterglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

125 g

Cherrytomater

220 g

Zucchini

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

4 g

Hvide Løjer & Urter

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

4 g

Kyllingebouillon

50 g

Prosciutto

60 g

Spinat

(Kan indeholdeselleri)

30 g

Grøn pesto

(Indeholdersulfitter, mælk)

50 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 1)

4 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)586 kcal
Energi (kJ)2452 kJ
Fedt18.34 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat74.21 g
Sukker14.5 g
Protein26.7 g
Salt3.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Halver cherrytomater. Skær zucchini i 1 cm tern og rødløg i 1 cm både. Fordel cherrytomater i den ene side på en bageplade med bagepapir og zucchini og rødløg i den anden. Dryp zucchini og rødløg med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og et nip salt og peber, og vend sammen. Vend cherrytomater med balsamico og sukker [1 tsk | 2 tsk], og bag øverst i ovnen i 15-20 min.

2

Bring vand [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid.

3

Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød. TIP: Sørg for, at der er afstand mellem skiverne.

4

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen.

5

Tilsæt zucchini, rødløg, pesto [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af cherrytomater til gryden med perlecouscous, og vend sammen. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber. Riv prosciutto i små stykker.

6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med prosciutto, ricotta [1/2 pakke, 2P] og resterende cherrytomater. Drys med hård ost.