Varm prosciuttosalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm prosciuttosalat

Varm prosciuttosalat

med perlecouscous og cremet ricotta

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi nemlig en fantastisk prosciuttosalat med perlecouscous og cremet ricotta. Vi koger perlecouscous som vi blander med pesto, ovnbagte cherrytomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, cremet ricotta og finrevet ost !

Tags:
Under 650 kcal
Let at lave
Klimavenlig
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Cherrytomater

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Hvide Løjer & Urter

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

50 g

Prosciutto

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 1)

4 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)586 kcal
Energi (kJ)2452 kJ
Fedt18.34 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat74.21 g
Sukker14.5 g
Protein26.7 g
Salt3.8 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Halver cherrytomater. Skær zucchini i 1 cm tern og rødløg i 1 cm både. Fordel cherrytomater i den ene side på en bageplade med bagepapir og zucchini og rødløg i den anden. Dryp zucchini og rødløg med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og et nip salt og peber, og vend sammen. Vend cherrytomater med balsamico og sukker [1 tsk | 2 tsk], og bag øverst i ovnen i 15-20 min.

Kog perlecouscous
2

Bring vand [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid.

Bag prosciutto
3

Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød. TIP: Sørg for, at der er afstand mellem skiverne.

Tilsæt spinat
4

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt zucchini, rødløg, pesto [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af cherrytomater til gryden med perlecouscous, og vend sammen. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber. Riv prosciutto i små stykker.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med prosciutto, ricotta [1/2 pakke, 2P] og resterende cherrytomater. Drys med hård ost.