HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTortelloni Puttanesca
topBanner
Tortelloni puttanesca

Tortelloni puttanesca

med spicy tomatsauce og kalamataoliven

I aften frister vi med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta med en spicy tomatsauce med peberfrugt, zucchini, skalotteløg, worcestershiresauce og kalamataoliven. Vi topper vores tortelloni puttanesca med ost og chili, og så maden er klar!

Tags:HurtigVegetariskStærk
Allergener:sennepglutensojaægmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gul peberfrugt

40 g

Kalamataoliven

220 g

Zucchini

2 g

Middelhavsdrøm

15 g

Worcestershire sauce

(Indeholdersennep, gluten, soja)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

½ g

Chiliflager

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholdergluten, æg, mælkKan indeholdesennep, soja)

60 g

Spinat

(Kan indeholdeselleri)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)696 kcal
Energi (kJ)2913 kJ
Fedt24.61 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat87.12 g
Sukker29.1 g
Protein26.06 g
Salt5.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

 

2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Hak oliven groft. Skær zucchini i 2 cm tern. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

 

3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og zucchini i 2-3 min, eller indtil møre, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber. Tilsæt skalotteløg og hvidløg, og steg videre i 1 min.

 

4

Tilsæt Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce, oliven, hakkede tomater, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip chiliflager, og lad simre i 3-5 min. TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

 

5

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og vend pasta i stegepanden med tomatsauce. Tilsæt spinat, og vend sammen i 1 min, eller indtil faldet sammen. TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

 

6

Anret tortelloni puttanesca i dybe tallerkener. Drys med et nip chiliflager og hård ost.