Crispy Asian BBQ mushroom rice bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Crispy Asian BBQ mushroom rice bowl

with garlic basmati, corn-cabbage slaw and ponzu dressing

Allergener:
Æg
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Sulfitter
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Østershatte

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder: Æg Kan indeholde spor af: Æg)

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Soja, Sesam)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Agurk

1 g

Majs

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

¼ tsk

Salt til ris

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til slaw

¼ tsk

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3571 kJ
Kalorier (kcal)854 kcal
Fedt33.6 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat116.5 g
Sukker14.1 g
Protein24.8 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image