Skip to main content
Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Delevenlig ret | med balsamicoglaze og avocado

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Her kommer en nem, lynhurtig og sommerlig salat, som er perfekt til grillmad eller bare til din aftensmad. Den indeholder tomat, rødløg, avocado og frisk mozzarella og bliver smagssat med frisk basilikum, olivenoliedressing og en hjemmelavet balsamicoglaze.

Allergener:
Sulfitter
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Tomat

1 stk

Løg

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Basilikum

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker til glaze

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)2565 kJ
Kalorier (kcal)613 kcal
Fedt51.1 g
Mættet fedt15.6 g
Kulhydrat18.7 g
Sukker13.5 g
Kostfibre8.9 g
Protein16.5 g
Salt2.3 g
Trans Fat0.4 g
Potassium1599 mg
Calcium65 mg
Iron1.6 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak tomat groft.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Skær rødløg i tynde skiver.

Hak basilikum groft.

Forbered mozzarella
2

Hæld væde fra mozzarella, og riv i små stykker.

Lav balsamicoglaze
3

Opvarm en lille gryde på middel varme.

Tilsæt balsamico og sukker, og pisk i 1-2 min, indtil tyknet.

Bland olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Bland tomat, avocado, rødløg, basilikum, mozzarella og olivenoliedressing i en stor skål.

Top med balsamicoglaze.