
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til at lave en delevenlig ret. Her kommer en nem, lynhurtig og sommerlig salat, som er perfekt til grillmad eller bare til din aftensmad. Den indeholder tomat, rødløg, avocado og frisk mozzarella og bliver smagssat med frisk basilikum, olivenoliedressing og en hjemmelavet balsamicoglaze.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 stk
Tomat
1 stk
Løg
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Basilikum
125 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Avocado
1 tsk
Sukker til glaze
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing

Hak tomat groft.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.
Skær rødløg i tynde skiver.
Hak basilikum groft.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i små stykker.

Opvarm en lille gryde på middel varme.
Tilsæt balsamico og sukker, og pisk i 1-2 min, indtil tyknet.
Bland olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Bland tomat, avocado, rødløg, basilikum, mozzarella og olivenoliedressing i en stor skål.
Top med balsamicoglaze.