Skip to main content
Thailandsk grøn kyllingekarry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk grøn kyllingekarry

Thailandsk grøn kyllingekarry

med udonnudler og saftig mangosalat

En spicy karry passer perfekt en kølig vinteraften. Aftenens karry indeholder udonnudler, som kommer fra Japan og er tykkere end almindelige nudler. Den indeholder også kylling, peberfrugt, ingefær, pak choi, kokosmælk, karrypasta og fish sauce. Vi topper vores kyllingekarry med ristede løg, og serverer den med en saftig mangosalat med agurk og skalotteløg.

Tags:
Stærk
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Pesce

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Ristede løg

1 stk

Lime

15 g

Fish sauce

½ stk

Mango

1 stk

Pak choi

40 g

Grøn karrypasta

150 g

Udonnudler, tørrede

1 stk

Mynte & koriander

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Agurk

4 g

Ga-Laksa

300 g

Kyllingebryststrimler

2 tsk

Ingefær

1 stk

Peberfrugt

180 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3744 kJ
Kalorier (kcal)895 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat94.2 g
Sukker25.4 g
Kostfibre11.9 g
Protein51.9 g
Salt6.2 g
Potassium230 mg
Calcium75.8 mg
Iron1.1 mg

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered råvarer
2

Imens, skær skalotteløg i tynde skiver.

Halver lime.

Bland et skvæt limesaft, sukker, salt og skalotteløg i en mellemstor skål.

Riv ingefær (uskrællet) fint.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Hak pak choi groft.

Lav karry
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling, peberfrugt og ingefær i 3-4 min, eller indtil kyllingen er let brunet.

Sænk til middel varme. Tilsæt pak choi, kokosmælk, karrypasta, fish sauce, Ga-Laksa, vand og sukker, og steg videre i 3-4 min, eller indtil saucen er let tyknet.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav mangosalat
4

Imens, skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Skær agurk i 2 cm tern.

Hak mynte og koriander fint.

Vend mango og agurk i skålen med skalotteløg lige inden servering.

Tilsæt nudler
5

Vend nudler i stegepanden med karry, og smag til med salt og peber.

Lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis karryen virker tør.

Server
6

Anret kyllingekarry i dybe tallerkener.

Drys med ristede løg.

Server med mangosalat.

Top med mynte og koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image