Smag på Thailand med denne friske og farverige ret! Vores tunfiskekager med koriander serveres med jasminris og en sprød glaskåls-agurkesalat, og toppes med saltede peanuts og mynte. Denne aftensmad er enkel og hurtig at tilberede, og byder på en perfekt kombination af friske ingredienser og smagfulde kombinationer.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
320 g
Tunfisk i vand
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Mynte & koriander
1 stk
Agurk
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
4 g
Ga-Laksa
80 g
Sød chilisauce
20 g
Sriracha
150 g
Jasminris
½ stk
Glaskål, hvid
75 g
Radiser
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 stk
Æg til fiskefrikadeller
2 spsk
Mel til fiskefrikadeller
¼ tsk
Salt til fiskefrikadeller
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hæld væde fra tun.
Hak mynte og koriander fint.
Bland tun, koriander, æg, hvedemel, Ga-Laksa, salt og et nip peber i en stor skål.
Form fars til fiskekager (3 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg fiskekager i 8-10 min, eller indtil brunede og gennemvarme. Sænk til middel varme, når fiskekagerne er brunede.
Imens, skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Skær radiser i kvarte.
Halver citrusfrugt.
Bland glaskål, radiser, agurk, et skvæt citrusfrugtsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Knus peanuts (i pakken) med en kagerulle eller kødhammer.
Bland sød chilisauce og sriracha i en lille skål.
TIP: Undlad srirachaen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret ris, fiskekager og salat på tallerkener.
Top med mynte og peanuts.
Server med sød chilisauce.