På under en halv time fremtryller du et fantastisk måltid med masser af spændende råvarer. Vi koger ris, og blander det derefter med smør og ingefær. Samtidig steger vi plantefars og gulerod med teriyakisauce og vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Ginger Ninja. Vi topper med agurkestave, sort sesammayonnaise og ristede løg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Salat
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Ingefær
160 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
1 stk
Agurk
1 stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten)
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder: Gluten, Soja, Æg, Sennep, Hvede, Sesam)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
2 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Smør (trin 3)
½ spsk
Vand (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg intil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars, gulerod og Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil farsen er let brunet.
Tilsæt teriyakisauce, vand [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber, rør rundt, og tag panden af varmen.
Imens, bland sesammayonnaise og vand [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.
Skær agurk i 1 cm stave.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Riv ingefær fint.
Rør smør [1 spsk | 2 spsk] og ingefær [2 tsk | 4 tsk] i gryden med ris.
Anret salat på tallerkener.
Fyld med ris, plantefars og agurk.
Dryp med sesammayonnaise.
Drys med ristede løg.