Oplev Mexicos rige og livlige smage med vores Hurtige tacosuppe med plantefars. Denne fyldige suppe med sorte bønner og plantefars er lavet på ingen tid, og så er det ellers bare at dekorere spisebordet med de mange små skåle med skønne, farverige toppings!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Gulerod
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
5 g
Tex-Mex
390 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
195 g
Sorte bønner
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 stk
Worcestershiresauce
(Indeholder: Soja)
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder: Mælk)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Koriander
½ stk
Jalapeno
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Ketchup til sauce
4 dl
Vand til suppe
¼ tsk
Salt til suppe
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hæld væde fra bønner.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars og gulerod med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, hak koriander groft.
Flæk jalapeño, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
TIP: Undlad jalapeñoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Tilsæt Tex-Mex til plantefars, og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater, worcestershiresauce, grøntsagsbouillon, sorte bønner, ketchup, vand, salt og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret tacosuppe i skåle.
Top med cheddar/gouda, fraiche, jalapeño og koriander.
Server med tortillachips.