Skal menuen stå på pizza i aften, så kommer der her et sjovt og spændende tvist på den klassiske pizza. Du får nemlig lov til at bygge din egen Tex-Mexpizza med lige de toppings, du har lyst til! Vi serverer bl.a. majs, knuste tortillachips og frisk tomat. Kreativt og lækkert både for store og små.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
½ pakke
Tomatpassata
5 g
Tex-Mex
100 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 g
Majs
1 stk
Forårsløg
2 stk
Tomat
1 stk
Koriander
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Jalapeno
½ tsk
Salt til sauce
2 spsk
Vand til dressing
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadej ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Bland tomatpassata, Tex-Mex og salt i en mellemstor skål.
Hæld væde fra majs.
Smør tomatpassata på pizza med 1 cm til kanten.
Top med revet gouda og halvdelen af majs, og bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Imens, snit forårsløg fint.
Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint.
Knust tortillachips direkte i posen med hænderne.
Hak koriander og tomat groft.
Anret alle toppings, inklusive resterende majs, i små skåle.
TIP: Undlad jalapeñoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Bland fraiche, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
Anret pizza på tallerkener.
Server med alle toppings, og top din pizza som du har lyst!