topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kylling

Sprød kylling

med mozzarella og spaghetti i tomatsauce

I aften laver vi super velsmagende, sprød kylling, som vi først panerer i panko og steger, og derefter gratineres med tomatsauce og mozzarella. Vi serverer vores kylling med spaghetti og en frisk og smuk salat med agurk og tomat.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Agurk

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

4 g

Middelhavsdrøm

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 3)

efter behov

Sukker (trin 3)

1 stk

Æg (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)921 kcal
Energi (kJ)3855 kJ
Fedt12.75 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat127.64 g
Sukker20.4 g
Protein67.47 g
Salt3.2 g

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak basilikum (gem nogle blade til anretning) fint.

Paner kylling
2

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Bland panko og et stort nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Paner kylling i æg og derefter i panko. Stil til side på en ren tallerken.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 1-2 min på hver side, og overfør til en bageplade med bagepapir. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middel varme. Tilsæt hakkede tomater, Middelhavsdrøm, vand* [½ dl | 1 dl] og et nip sukker* og salt*, og lad simre i 3-4 min.

Bag kylling
4

Top kylling med halvdelen af tomatsauce, og drys med revet mozzarella. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil osten er smeltet og kyllingen er gennemstegt. Tilsæt pasta til gryden med kogende vand*, og kog i 8-9 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden. Vend resterende tomatsauce i gryden med pasta. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav agurksalat
5

Skær tomat og agurk i 1 cm tern. Bland agurk, tomat, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret pasta i skåle. Top med kylling. Drys med basilikum. Server med agurkesalat.