HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprød Grillosteburger
topBanner
Sprød grillosteburger

Sprød grillosteburger

med saftig æbleslaw og ovnbagte kartoffelbåde

Grillosteburger med æbleslaw og kartoffelbåde - behøver vi at sige mere? Denne burger indeholder paneret grillost, mayonnaise og en vidunderlig æbleslaw, lavet af æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie . Med hjemmelavede kartoffelbåde på sidelinjen er denne middag et trofæ værd.

Tags:BørnevenligVegetarisk
Allergener:ÆgSennepGlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

50 g

Mayonnaise

(IndeholderÆg, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(IndeholderÆg, Gluten, MælkKan indeholdeSesam, Soja)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(IndeholderGluten)

75 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

1 stk

Grillost

(IndeholderMælk)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)1148 kcal
Energi (kJ)4805 kJ
Fedt53.48 g
Mættet fedt25.9 g
Kulhydrat121.85 g
Sukker22.9 g
Protein45.35 g
Salt4.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær grillost i 4 skiver på langs (2 pr. person). Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko, Panamad og et stort nip peber i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken. Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panering.

3

Fordel grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden, når kartoflerne har 10 min tilbage.

4

Skær æble i tynde skiver. Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og halvdelen af mayonnaise i en skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

 

5

Varm boller i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage.

6

Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med grillost og en smule æbleslaw. Server med kartofler og resterende æbleslaw.