Sprød grillosteburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød grillosteburger

Sprød grillosteburger

med saftig æbleslaw og ovnbagte kartoffelbåde

Grillosteburger med æbleslaw og kartoffelbåde - behøver vi at sige mere? Denne burger indeholder paneret grillost, mayonnaise og en vidunderlig æbleslaw, lavet af æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie . Med hjemmelavede kartoffelbåde på sidelinjen er denne middag et trofæ værd.

Tags:
Børnevenlig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Snittet kålsalat

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1148 kcal
Energi (kJ)4805 kJ
Fedt53.48 g
Mættet fedt25.9 g
Kulhydrat121.85 g
Sukker22.9 g
Protein45.35 g
Salt4.5 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Paner grillost
2

Skær grillost i 4 skiver på langs (2 pr. person). Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko, Panamad og et stort nip peber i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken. Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panering.

Bag grillost
3

Fordel grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Lav æbleslaw
4

Skær æble i tynde skiver. Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og halvdelen af mayonnaise i en skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

 

Varm boller
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage.

Server
6

Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med grillost og en smule æbleslaw. Server med kartofler og resterende æbleslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image