Grillosteburger med æbleslaw og kartoffelbåde - behøver vi at sige mere? Denne burger indeholder paneret grillost, mayonnaise og en vidunderlig æbleslaw, lavet af æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie . Med hjemmelavede kartoffelbåde på sidelinjen er denne middag et trofæ værd.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Snittet kålsalat
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
1 stk
Æg (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Skær grillost i 4 skiver på langs (2 pr. person). Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko, Panamad og et stort nip peber i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken. Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panering.
Fordel grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Skær æble i tynde skiver. Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og halvdelen af mayonnaise i en skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Varm boller i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage.
Smør boller med resterende mayonnaise. Fyld med grillost og en smule æbleslaw. Server med kartofler og resterende æbleslaw.