Sprød grillosteburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød grillosteburger

Sprød grillosteburger

med saftig æbleslaw og ovnbagte kartoffelbåde

Grillosteburger med æbleslaw og kartoffelbåde - behøver vi at sige mere? Denne burger indeholder paneret grillost og en vidunderlig æbleslaw, lavet af æble, cajunyoghurt, kålblanding og olivenolie . Med hjemmelavede kartoffelbåde på sidelinjen er denne middag et trofæ værd.

Tags:
Børnevenlig
Vegetarisk
Nem
Klimavenlig
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

75 g

Snittet kålsalat

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

1 stk

Æble

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

5 g

Tex-Mex

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1099 kcal
Energi (kJ)4598 kJ
Fedt40.3 g
Mættet fedt27.1 g
Kulhydrat134.7 g
Sukker27.4 g
Protein48.7 g
Salt5 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. 

Paner grillost
2

Skær grillost i 4 skiver (2 pr. person) på langs. 

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panering.

Bag grillost
3

Fordel grillost på en anden bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Lav æbleslaw
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland yoghurt, Ay Cajun-ba og vand [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.

Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble, gulerod og halvdelen af cajunyoghurt i en skål, og krydr med et nip peber. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Varm boller
5

Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når kartoflerne har 4 min tilbage.

Server
6

Smør boller med resterende cajunyoghurt.

Fyld med grillost og en smule æbleslaw.

Server med kartofler og resterende æbleslaw.