
Grillosteburger med æbleslaw og kartoffelbåde - behøver vi at sige mere? Denne burger indeholder paneret grillost og en vidunderlig æbleslaw, lavet af æble, cajunyoghurt, kålblanding og olivenolie . Med hjemmelavede kartoffelbåde på sidelinjen er denne middag et trofæ værd.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Grillost
(Indeholder: Mælk)
75 g
Snittet kålsalat
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
1 stk
Æble
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
5 g
Tex-Mex
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Æg (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
½ spsk
Vand (trin 4)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Skær grillost i 4 skiver (2 pr. person) på langs.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panering.

Fordel grillost på en anden bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland yoghurt, Ay Cajun-ba og vand [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.
Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble, gulerod og halvdelen af cajunyoghurt i en skål, og krydr med et nip peber. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når kartoflerne har 4 min tilbage.

Smør boller med resterende cajunyoghurt.
Fyld med grillost og en smule æbleslaw.
Server med kartofler og resterende æbleslaw.