Skip to main content
Sprød BBQ-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med syrlig kålsalat og mild aioli

Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!

Tags:
Nem
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Milk
Gluten
Hvede
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

75 ml

Fraiche

500 g

Kartofler

50 g

Panko

75 g

Snittet kålsalat

20 g

Tranebær

40 g

Aioli

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3155 kJ
Kalorier (kcal)754 kcal
Fedt24 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat86.4 g
Sukker20.4 g
Kostfibre6.4 g
Protein49.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.8 g
Potassium1150 mg

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Paner kylling
2

Imens, bland panko, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Vend kylling i æg og derefter i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland kålsalat
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Bland snittet salat, æble, halvdelen af fraiche, tranebær og et nip salt i en skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav hvidløgsdressing
5

Bland aioli og resterende fraiche i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener.

Server med aiolidressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image