topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med salat & hvidløgsdressing

Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Snittet kålsalat

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)670 kcal
Energi (kJ)2802 kJ
Fedt22.82 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat70 g
Sukker15.2 g
Protein47.6 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Paner kylling
2

Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Bland panko med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panko.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt

Bland kålsalat
4

Skær æble i tynde, halve skiver. Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Lav hvidløgsdressing
5

Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og aioli i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image