
Sprød BBQ-kylling
med salat & hvidløgsdressing
Med kun 8 ingredienser til rådighed skaber du børnevenlig magi i køkkenet i aften. Sprøde, hjemmelavede fritter, paneret kylling med bbq-marinade og frisk kålsalat. Selvfølgelig serveret med en lækker hvidløgssauce. Enkelt, men forbandet godt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Snittet kålsalat
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde og gyldne.
Skær kylling i 2 cm tykke strimler. Bland panko med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panko.
Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Stil til side på en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt
Skær æble i tynde, halve skiver. Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], æble og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og aioli i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener. Server med hvidløgsdressing.