topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy pankoblomkål

Spicy pankoblomkål

med søde fritter og cremet kålsalat

Her byder vi på masser af skønne råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde fritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
<650 kcal 2P-baseret
Nem
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Sesam
Soja
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

1 stk

Blomkålsbuketter

½ stk

Lime

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Vegansk srirachamayonnaise

450 g

Sød kartoffel

150 g

Snittet kålsalat

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Ketchup til panering

¼ tsk

Salt til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2479 kJ
Kalorier (kcal)593 kcal
Fedt24 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat103.1 g
Sukker46.9 g
Protein29.1 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.

Skær blomkål i 1 cm buketter.

Halver lime.

Paner blomkål
2

Bland srirachamayonnaise, Ginger Ninja, ketchup, salt og peber i en stor skål.

Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing.

Tilsæt panko, og vend med blomkål.

Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med overskydende panering.

Bag kartofler og blomkål
3

Fordel kartofler på en anden bageplade. Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil blomkålen er sprød og kartoflerne er møre.

Bland sauce
4

Imens, bland sød chilisauce, sojasauce og et skvæt limesaft i en lille skål.

Bland kålsalat
5

Snit forårsløg fint.

Bland snittet kålsalat, forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise i en skål.

Server
6

Anret kålsalat, kartofler og blomkål på tallerkener.

Top blomkål med en smule sauce.

Server med resterende sesammayonnaise og sauce.