Her byder vi på masser af skønne råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde fritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
50 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
1 stk
Blomkålsbuketter
½ stk
Lime
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
25 g
Vegansk srirachamayonnaise
450 g
Sød kartoffel
150 g
Snittet kålsalat
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
40 g
Sød chilisauce
1 stk
Forårsløg
1 spsk
Ketchup til panering
¼ tsk
Salt til panering
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.
Skær blomkål i 1 cm buketter.
Halver lime.
Bland srirachamayonnaise, Ginger Ninja, ketchup, salt og peber i en stor skål.
Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing.
Tilsæt panko, og vend med blomkål.
Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med overskydende panering.
Fordel kartofler på en anden bageplade. Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil blomkålen er sprød og kartoflerne er møre.
Imens, bland sød chilisauce, sojasauce og et skvæt limesaft i en lille skål.
Snit forårsløg fint.
Bland snittet kålsalat, forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise i en skål.
Anret kålsalat, kartofler og blomkål på tallerkener.
Top blomkål med en smule sauce.
Server med resterende sesammayonnaise og sauce.