Spanskinspireret hvid fisk i røget paprikabouillon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spanskinspireret hvid fisk i røget paprikabouillon

Spanskinspireret hvid fisk i røget paprikabouillon

med gremolata og citronfennikel

I dag går turen til spanien, og vi skal smage på en skøn fiskeret med frisk kuller! Vi pocherer vores kuller i en bouillon med løg, tomat og røget paprika, så fisken bliver nænsomt og blidt tilberedt. Vi serverer fisken og den skønne bouillon med ris, gremolata på persille og citron, og sprøde fennikelbånd med citron.

Allergener:
Selleri
Soja
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

4 g

Røget paprika

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

30 g

Fish sauce

(Indeholder: Soja, Fisk)

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Citron

½ stk

Fennikel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

3 dl

Vand til gryderet

¼ tsk

Salt til gryderet

2 spsk

Olie til gremolata

¼ tsk

Salt til gremolata

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2888 kJ
Kalorier (kcal)690 kcal
Fedt24.6 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker8.1 g
Protein37.5 g
Salt6.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg fint.

Hak tomat groft.

Halver fennikel. Skræl til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint. Overfør til en skål med koldt vand.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt. 

Lav bouillon
3

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og tomat i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt røget paprika, grøntsagsbouillon, fish sauce, vand, salt og et nip peber.

Pocher fisk
4

Tilsæt fisk, dæk med låg, og pocher i 4-5 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav gremolata
5

Imens, hak persille og hvidløg fint.

Bland persille, hvidløg, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Skær citron i både.

Hæld væde fra fennikel.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Top ris med fisk og bouillon.

Server med fennikel.

Top fisk og fennikel med gremolata og et skvæt citronsaft.