Skip to main content
Crispy bacon, vegetable and pearl barley soup

Crispy bacon, vegetable and pearl barley soup

with crispy baked parmesan kale

Tags:
10 min prep
Allergener:
Byg
Gluten
Mælk
Æg

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Perlebyg

(Indeholder: Byg, Gluten Kan indeholde spor af: Hvede, Gluten, Rug)

10 g

Kyllingefond

4 g

Souvlaki-krydderi

1 stk

Tomat

50 g

Grønkål, skåret

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

4 dl

Vand til suppe

Næringsindhold

Energi (kJ)2791 kJ
Kalorier (kcal)667 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt10.3 g
Kulhydrat73.2 g
Sukker5 g
Kostfibre11.4 g
Protein24.3 g
Salt3.6 g
Trans Fat0.1 g
Potassium180.6 mg
Calcium14.6 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6