Sojaglaseret svinekamfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sojaglaseret svinekamfilet

Sojaglaseret svinekamfilet

med hvidløgsris og ovnbagt broccoli

Her byder vi på en rigtig luksuriøs og spændende lørdagsret. Svinekamfilet, broccoli og pak choi steges i ovnen, og får derefter en spændende smag af en glaze med sojasauce, sriracha og sød chilisauce. Mens vi bager kød og grøntsager til perfektion, koger vi hvidløgsris og sylter gulerod!

Tags:
Stærk
Mælkefri
Kalorielet
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

250 g

Broccoli

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Sriracha

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Sød chilisauce

150 g

Langkornede hvide ris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Hvedemel (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

3 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

1 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2634 kJ
Kalorier (kcal)630 kcal
Fedt11.9 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat83.9 g
Sukker16 g
Protein44 g
Salt6.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Dub svinekød tør med køkkenrulle, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend i hvedemel [1 spsk | 2 spsk] på en tallerken.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme. Brun svinekød i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 18-20 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering. 

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt. 

Kog ris
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Sylt gulerod
3

Imens, skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Bland hvidvinseddike [½ pakke, 2P], sukker [1/2 tsk | 1 spsk], vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en lille skål. Vend gulerod i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Skær broccoli i små buketter og stokken (skræl ved behov) i 2 cm tern.

Hak pak choi groft.

Bag grøntsager
4

Fordel broccoli på den samme bageplade [2 stk, 4P], når kødet har 10-11 min tilbage. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Tilsæt pak choi, når kødet har 3-4 min tilbage. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt, og bag videre i 3-4 min.

Lav glace
5

Imens, pisk sriracha [½ pakke, 2P], sojasauce og vand [1/2 dl | 1 dl] sammen i en lille skål, og tilsæt til samme stegepande. Bring i kog på middelhøj varme, og lad simre under omrøring i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tag panden af varmen, og tilsæt sød chilisauce [½ pakke, 2P].

Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret ris, broccoli, pak choi og svinekød på tallerkener.

Top med glace og gulerod.