I humør til sprødstegt kylling med et asiatisk tvist? Vores Sesampaneret kyllingebryst er indbegrebet af sprød og saftig kylling, med sesamfrø og syrlig slaw med pak choi, der giver en herlig og frisk pause fra det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
280 g
Kyllingebryst
25 g
Umamisauce
(Indeholder: Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Lime
2 tsk
Ingefær
1 stk
Gulerod
½ stk
Pak choi
10 ml
Sesamolie
(Indeholder: Sesam)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
2 g
Ga-Laksa
½ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, halver lime.
Riv ingefær fint.
Bland et stort skvæt limesaft og ingefær i en mellemstor skål.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Hak pak choi groft.
Skær hvert kyllingebryst i 3 stykker på et andet skærebræt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg og umamisauce i en anden dyb tallerken.
Bland panko og sesamfrø i en tredje dyb tallerken.
Vend kyllinge i hvedemel, derefter i umami og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. Steg ad omgange, så stegepanden ikke bliver overfyldt. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bland mayonnaise, Ga-laksa og et nip salt og peber i en lille skål.
Vend gulerod, pak choi, sesamolie, salt og et nip peber i skålen med ingefær lige inden servering.
Anret kyllinge, fritter og lime-ingefærslaw på tallerkener.
Server med Ga-laksamayonnaise.