Sesampaneret kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sesampaneret kyllingebryst

Sesampaneret kyllingebryst

med ovnbagte fritter og Ga-Laksa-mayonnaise

I humør til sprødstegt kylling med et asiatisk tvist? Vores Sesampaneret kyllingebryst er indbegrebet af sprød og saftig kylling, med sesamfrø og syrlig slaw med pak choi, der giver en herlig og frisk pause fra det sædvanlige.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Soja
Hvede
Gluten
Bløddyr
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

280 g

Kyllingebryst

25 g

Umamisauce

(Indeholder: Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Lime

2 tsk

Ingefær

1 stk

Gulerod

½ stk

Pak choi

10 ml

Sesamolie

(Indeholder: Sesam)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

2 g

Ga-Laksa

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3294 kJ
Kalorier (kcal)787 kcal
Fedt31.8 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat79.3 g
Sukker11 g
Protein48.2 g
Salt4.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Imens, halver lime.

Riv ingefær fint.

Bland et stort skvæt limesaft og ingefær i en mellemstor skål.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Hak pak choi groft.

Paner kylling
3

Skær hvert kyllingebryst i 3 stykker på et andet skærebræt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg og umamisauce i en anden dyb tallerken.

Bland panko og sesamfrø i en tredje dyb tallerken.

Vend kyllinge i hvedemel, derefter i umami og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. Steg ad omgange, så stegepanden ikke bliver overfyldt. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland mayonnaisedip
5

Imens, bland mayonnaise, Ga-laksa og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend gulerod, pak choi, sesamolie, salt og et nip peber i skålen med ingefær lige inden servering.

Server
6

Anret kyllinge, fritter og lime-ingefærslaw på tallerkener.

Server med Ga-laksamayonnaise.