Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pak choi er en fantastisk grøntsag, som er lige god rå som tilberedt. Her giver vi den et asiatisk tvist, og forkæler den med sesamolie og sesamfrø, inden den bages lækker og mør i ovnen. Perfekt tilbehør til asiatiske retter, men også bare hvis du har lyst til noget nyt tilbehør!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pak choi
20 ml
Sesamolie
(Indeholder Sesam)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)
¼ tsk
Salt til grøntsager
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Halver pak choi på langs.
Dryp skæresiden med sesamolie, og drys med salt og sesamfrø.
Fordel pak choi på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil mør.
Server på en tallerken med skæresiden opad.