Pandestegt havbars
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pandestegt havbars

med ovnbagte middelhavskartofler og tzatziki

Vores delikate Pandestegte havbars bringer de solrige smage fra Middelhavet ind i dit køkken. Nyd hjemmelavet tzatziki og ovnbagte kartofler vendt med basilikumdressing, rucola, pinjekerner, soltørrede tomater, kalamataoliven og græsk ost. En let og frisk ret, perfekt til en særlig stund.

Allergener:
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Havbars

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Agurk

1 stk

Citron

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

500 g

Små kartofler

50 g

Soltørrede tomater

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

40 g

Rucola

1 stk

Basilikum

30 g

Kalamataoliven

4 g

Souvlaki-krydderi

50 g

Græsk ost

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til tzatziki

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3544 kJ
Kalorier (kcal)847 kcal
Fedt50.8 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat50.8 g
Sukker9.9 g
Protein43.2 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Halver kartofler. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, riv hvidløg fint. 

Riv agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt.

Bland agurk, crème fraiche, hvidløg, salt og et nip peber i en skål.

3

Skyl rucola.

Hak oliven og soltørrede tomater groft.

Halver citron.

Hak basilikum fint.

Bland basilikum, et skvæt citronsaft, salt og olivenolie i en lille skål.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og souvlaki-krydderi.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Vend forsigtigt, og steg videre i 1 min.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Vend rucola, basilikumdressing, pinjekerner, soltørrede tomater og oliven med færdige kartofler på bagepladen.

6

Anret havbars, middelhavskartofler og tzatziki på tallerkener.

Smuldr græsk salatost over middelhavskartofler.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image