Skip to main content
Makaroni i cremet ostesauce med ekstra kyllingestrimler
Makaroni i cremet ostesauce med ekstra kyllingestrimler

Makaroni i cremet ostesauce med ekstra kyllingestrimler

Byg din egen - nyd sammen

Med vores børnevenlige koncept kan børn og forældre frit blande og matche måltidets dele, præcis som de har lyst. Så kan alle nyde deres egne favoritter, og stadig samles om måltidet ved bordet. Forkæl hele familien med vores herlige Say cheesy! Vi blander 'al dente'-kogt makaroni i en skøn ostesauce med gouda og finrevet ost, og ved spisebordet kan alle så selv få lov at vælge, hvilke toppings deres ostepasta skal have - mulighederne er sprød bacon, majs, kogte broccolibuketter og finsnittet forårsløg.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Makaroni

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

250 g

Broccoli

1 stk

Forårsløg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

140 g

Bacon, tern

1 stk

Majs

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

4 g

Panamad

300 g

Kyllingebryststrimler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Gemt pastavand

Næringsindhold

Energi (kJ)4757 kJ
Kalorier (kcal)1137 kcal
Fedt54.5 g
Mættet fedt31.1 g
Kulhydrat83.7 g
Sukker14.2 g
Protein76 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hæld væde fra majs.

Snit forårsløg fint.

Skær broccoli i buketter og stokken i 3 cm tern.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Kog broccoli og pasta
2

Kog broccoli i 2-3 min, og overfør til en tallerken.

Kog pasta i samme vand i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon og kylling
3

Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Steg kylling med salt i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav ostesauce
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt Panamad, madlavningsfløde, pastavand, gouda og finrevet ost, og lad simre i 2-3 min, eller indtil osten er smeltet og saucen let tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og kylling til ostesaucen, og vend sammen indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Anret bacon, broccoli, majs og forårsløg i små skåle.

Top pasta med ønsket tilbehør.