
Træt af burger, der altid smager af det samme? Prøv vores saftige æbleburger, som bliver super juicy af at få revet æble i farsen. Vi laver også en sprød æbleslaw med gulerod og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter af kartofler og knoldselleri og BBQ-sauce er perfekt tilbehør!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
37.5 g
Rødkål, skåret
12.5 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Sennep, Æg)
500 g
Kartofler
1 stk
Gulerod
1 stk
Æble
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder: Selleri)
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Salt til slaw
½ tsk
Salt til bøffer

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skræl knoldselleri.
Skær kartofler og knoldselleri (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål, mayonnaise og salt i en lille skål, og stil til side indtil servering.

Skræl æble, og riv groft.
Bland hakket svine-/kalvekød, æble og rasp, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 2-3 min.

Fyld boller med bøffer, en smule coleslaw og BBQ-sauce.
Server med fritter og resterende coleslaw.