Saftig svine- og kalvekødsburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig svine- og kalvekødsburger

Saftig svine- og kalvekødsburger

med cremet coleslaw og sød BBQ-sauce

Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger med æble i farsen og med æbleslaw med gulerod, æble og rødkål. Hjemmelavede, sprøde fritter og BBQ-sauce er perfekt tilbehør!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Æble

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Gulerod

37.5 g

Rødkål, skåret

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

12.5 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3941 kJ
Kalorier (kcal)942 kcal
Fedt39.3 g
Mættet fedt49.1 g
Kulhydrat110 g
Sukker26.3 g
Protein39.4 g
Salt17.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Lav coleslaw
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål [1/2 pose, 2P], mayonnaise og et nip salt i en lille skål, og stil til side indtil servering.

Form bøffer
3

Skræl æble, og riv groft.

Bland hakket svine-/kalvekød, æble og rasp [1/2 pose, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm boller
5

Imens, del boller på midten, og varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Fyld boller med bøffer, en smule coleslaw og BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P].

Server med fritter og resterende coleslaw.