Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Hvis du har lyst til en anderledes og lækker kage, der minder om en hindbærsnitte, så skulle du prøve vores Mørdejstoppede hindbærbarer. Disse elegante kager har en vidunderlig sprødhed fra havregryn og hakkede mandler, og en dejlig sødme fra hindbærsyltetøj og sirup.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Havregryn
40 g
Mandler
200 g
Hindbærsyltetøj
100 g
Sirup
8 spsk
Smør til crumble
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Blend halvdelen af havregryn til en grov mel.
Opvarm smør i en stor gryde på middelhøj varme.
Bland havremel, havregryn, smeltet smør, sirup og et nip salt i en stor skål.
Pres 2/3 af mørdej sammen til en 15x20 cm rektangel i et lille ildfast fad, eller direkte på en bageplade med bagepapir.
Smør med hindbærsyltetøj, og smuldr resterende mørdej over.
Hak mandler groft.
Drys kage med mandler.
Bag kage i ovnen i 20-25 min, indtil gylden. Lad afkøle fuldstændig.
Skær ender af, og skær i 6 barer.
Server på et fad.