Mørdejstoppede hindbærbarer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mørdejstoppede hindbærbarer

Delevenlig ret | med hindbærsyltetøj og mandler

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Hvis du har lyst til en anderledes og lækker kage, der minder om en hindbærsnitte, så skulle du prøve vores Mørdejstoppede hindbærbarer. Disse elegante kager har en vidunderlig sprødhed fra havregryn og hakkede mandler, og en dejlig sødme fra hindbærsyltetøj og sirup.

Allergener:
Avoine
Hvede
Tree nuts

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Havregryn

40 g

Mandler

200 g

Hindbærsyltetøj

100 g

Sirup

Ikke inkluderet i din måltidskasse

8 spsk

Smør til crumble

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5699 kJ
Kalorier (kcal)1362 kcal
Fedt67.9 g
Mættet fedt34.1 g
Kulhydrat157.8 g
Sukker97.8 g
Kostfibre8.5 g
Protein18.7 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Blend halvdelen af havregryn til en grov mel.

Opvarm smør i en stor gryde på middelhøj varme.

2

Bland havremel, havregryn, smeltet smør, sirup og et nip salt i en stor skål.

3

Pres 2/3 af mørdej sammen til en 15x20 cm rektangel i et lille ildfast fad, eller direkte på en bageplade med bagepapir.

Smør med hindbærsyltetøj, og smuldr resterende mørdej over.

Hak mandler groft.

Drys kage med mandler.

Bag kage i ovnen i 20-25 min, indtil gylden. Lad afkøle fuldstændig.

4

Skær ender af, og skær i 6 barer.

Server på et fad.