Krydret ovnbagt torsk og romescosauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret ovnbagt torsk og romescosauce

Krydret ovnbagt torsk og romescosauce

med bagte persille- og rucolakartofler

I aften er der torsk med sydlandske smage til aftensmad. Vi krydrer den med Ay Cajun-ba, inden den bages i ovnen. Den gyldne fisk toppes med en hjemmelavet romescosauce, som vi laver med hvidløg og ristet peberfrugt, tomat og mandler. Nyd den som dip til de bagte kartofler med persille og rucola.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Nødder
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

1 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

2 g

Røget paprika

½ stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

500 g

Kartofler

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1987 kJ
Kalorier (kcal)475 kcal
Fedt12.2 g
Mættet fedt1.3 g
Kulhydrat54.6 g
Sukker10.5 g
Protein32.3 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med halvdelen af Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis de ikke er plads på en.

Bag grøntsager
2

Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern.

Overfør til en anden bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil gyldne.

Fordel mandler på bagepladen, når der er 4-5 min tilbage af grøntsagernes tilberedningstid.

Bag fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med resterende Ay Cajun-ba og salt, når der er 15 min tilbage af kartoflernes tilberedningstid.

Overfør til et ildfast fad med bagepapir, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav romescosauce
4

Pres eller hak hvidløg fint.

Blend hvidløg, bagt peberfrugt og tomat, røget paprika, mandler, salt og et stort nip peber i en kande med en stavblender eller i en blender.

TIP: Hvis du ikke har en blender, kan du finhakke alle ingredienserne og blande dem sammen.

Bland salat
5

Imens, hak persille groft.

Skyl rucola.

Bland rucola, olivenolie og et nip salt i en mellemstor skål.

Vend kartofler med persille og rucola lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, salat og fisk i skåle.

Top med romescosauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image