Portugisisk bagt torsk og grøntsager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Portugisisk bagt torsk og grøntsager

med kapers-smørsauce

Portugal er kendt for at have 365 forskellige opskrifter på torsk, og denne er måske en af dem! Her bager vi forskellige, skønne grøntsager i ovnen, og bager vores friske torsk med. Lynhurtigt er maden klar, og vi serverer vores portugisiske torsk med en forførende kapers-smørsauce og masser af friskhakket persille.

Allergener:
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

4 g

Røget paprika

4 g

Middelhavsdrøm

2 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

½ stk

Zucchini

1 stk

Løg

1 pose

Bredbladet persille

15 g

Kapers

300 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til fisk

1 spsk

Smør til sauce

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2140 kJ
Kalorier (kcal)511 kcal
Fedt23.6 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat39.5 g
Sukker13.1 g
Protein29.3 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær kartofler og gulerod i tynde skiver.

Hak zucchini og løg fint. 

Hak tomat groft.

2

Bland grøntsager, olivenolie, halvdelen af Middelhavsdrøm, salt og et nip peber i en stor skål.

3

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

4

Dup fisk tør med køkkenrulle. Dryp med olivenolie, og krydr med salt, resterende Middelhavsdrøm, røget paprika og et nip peber.

Placer fisk oven på bagte grøntsager, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Smelt smør med vand i en lille gryde over lav varme. Tilsæt kapers, og kog i 1-2 min.

Krydr med et nip salt og peber.

Hak persille groft.

6

Anret fisk og grøntsager på tallerkener.

Top med kapers-smørsauce og persille.