topBanner
Portobellopasta

Portobellopasta

med prosciutto & spinat

Populær

Prosciutto er det italienske ord for skinke. Vi kalder den også for parmaskinke, og den bliver ofte brugt uden tilberedning til tapas. I aften har vi dog valgt at bruge den i en skøn pastaret, både blandet sammen med portobello, spinat og basilikum - og som topping.

Tags:Hurtig
Allergener:mælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 ml

Madlavningsfløde

60 g

Spinat

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

1 stk

Skalotteløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

270 g

Rigatoni

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Zucchini

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3331 kJ
Kalorier (kcal)796 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt14 g
Kulhydrat106 g
Sukker12 g
Protein36 g
Salt2 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær svampe i tynde skiver. Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Hak prosciutto groft. Skær zucchini i 2 cm tern.

2

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden sammen med en smule olivenolie*. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg prosciutto i 2-3 min, eller indtil sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg skalotteløg, svampe, zucchini, hvidløg og et nip salt* i 4-5 min. Tilsæt kyllingebouillon, madlavningsfløde og halvdelen af basilikum, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Tilsæt pasta, spinat og halvdelen af prosciutto til stegepanden, og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende prosciutto og revet ost. Drys med resterende basilikum.