I aften laver vi Pokémon-pizzaer så lækre og grønne, at selv Lucario vil få ekstra styrke af at spise dem! Toppingen er en smagfuld blanding af rødløg, zucchini og soltørrede tomater fordelt over en klassisk tomatsauce og revet ost på sprøde pizzabunde. Server med en saftig æblesalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
195 g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
50 g
Soltørrede tomater
1 stk
Zucchini
1 stk
Basilikum
60 g
Blandet salat
1 stk
Æble
125 g
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Rødløg
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Rug, Hvede, Kamut, Byg, Jordnødder, Havre, Nødder, Gluten)
½ spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning. Strø bordpladen med hvedemel, og lad pizzadejen hvile på bordpladen.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær zucchini i tynde skiver.
Hak soltørrede tomater groft.
Bland rødløg, soltørrede tomater og zucchini med olivenolie og salt i en stor skål.
Halver pizzadej, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.
Bland hakkede tomater, sukker og salt i en lille skål, og fordel på pizzadej.
Top med finrevet ost, zucchini, rødløg og soltørrede tomater.
Hæld væde fra mozzarella, og riv i grove stykker over pizza.
Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl salat.
Bland græskarkerner, salat, æble, salt og olivenolie i en stor skål.
Pluk basilikum.
Anret pizza på tallerkener, og top med basilikumblade revet i mindre stykker.
Server med æblesalat.