Pankopaneret pastinak
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopaneret pastinak

Pankopaneret pastinak

med syrlig coleslaw og cremet tartarsauce

Blev du fanget af det spændende navn på denne ret? Vi lover at du ikke bliver skuffet over resultatet! Vi ovnbager kartofler og pastinak, derefter panerer vi pastinak i panko, og steger den til fantastisk sprødhed! Vi serverer kartofler og pastinak med en syrlig coleslaw med citron, sennep, kål, æble, dild og græskar, og en cremet tartarsauce med aioli, sennep og kørvel!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sennep
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

2 stk

Pastinak

1 stk

Æble

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Kørvel

1 pose

Dild

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

25 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

1 pakke

Græskarkerner

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 5)

2 spsk

Hvedemel (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1002 kcal
Energi (kJ)4192 kJ
Fedt51.29 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat114.51 g
Sukker24.6 g
Protein21.58 g
Salt3 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler og pastinak
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver kartofler (uskrællet). Skær pastinak (uskrællet) i ½ cm skiver på langs. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med timian. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre. Fordel pastinak på en anden bageplade med bagepapir, og bag i 10-15 min, eller indtil møre.

Forbered frugt og grønt
2

Skær æble i tynde stave. Skær citron i både. Hak kørvel og dild fint.

Bland coleslaw
3

Masser snittet salat med olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i 30 sek, eller indtil mør. Tilsæt et skvæt citronsaft, et nip salt*, æble, dild, græskarkerner og halvdelen af sennep i en stor skål, og vend sammen.

Lav tartarsauce
4

Bland aioli, kørvel og resterende sennep i en lille skål

Steg pastinak
5

Pisk æg* [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. Kom panko i en anden dyb tallerken. Bland hvedemel* [½ dl | 1 dl] og salt* [1/2 stk I 1 stk] i en tredje dyb tallerken. Vend bagt pastinak i mel, derefter i æg og til sidst i panko. Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg pastinak i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Steg af flere omgange om nødvendigt.

Server
6

Anret pastinak, kartofler, coleslaw og tartarsauce på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image