Skip to main content
Pandestegt dorade i cremet ostesauce
Pandestegt dorade i cremet ostesauce

Pandestegt dorade i cremet ostesauce

med radise-rucolasalat og balsamicodressing

I aften krydrer vi dorade med citronpeber, steger den, og lader den simre i en fantastisk sauce med revet ost, fløde og grøntsagsbouillon. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter vender med smør og purløg. Vi laver også en frisk radise-rucolasalat med balsamicodressing.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Comfort Food
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Æg
Selleri
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

400 g

Små kartofler

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

75 g

Radiser

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

40 g

Rucola

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

2 g

Citronpeber

1 stk

Purløg

300 g

Dorade

(Indeholder: Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til dressing

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til fisk

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3820 kJ
Kalorier (kcal)913 kcal
Fedt63.6 g
Mættet fedt31.8 g
Kulhydrat41.5 g
Sukker8.2 g
Protein43.9 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Lav salat
2

Imens, bland balsamico, sukker, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Skyl rucola.

Skær radiser i kvarte.

Vend rucola og radiser i skålen med dressing.

Krydr kartofler
3

Hak purløg fint.

Vend smør, purløg, salt og et nip peber i gryden med kartofler.

Stil til side under låg.

Steg fisk
4

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og citronpeber.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk i 3-4 min, skind siden nedad.

Lav sauce
5

Vend fisk, tilsæt madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, finrevet ost, salt og et stort nip peber, og steg videre i 1-2 min, eller indtil fisken er gennemtilberedt og saucen er let tyknet.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartofler, fisk og salat på tallerkener.

Top fisk med sauce.