
Pandestegt kylling
med bagte grøntsager og cremet pebersauce
Hvem kan sige nej til kylling, ovnbagte kartofler og grøntsager og en fantastisk pebersauce? Vi ovnbager kartofler, rødløg, gulerødder og peberfrugt, som vi har krydret med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Samtidig steger vi kylling til perfektion og tilbereder en vidunderlig pebersauce med fløde og persille!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
280 g
Kyllingebryst
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
500 g
Kartofler
4 g
Middelhavsdrøm
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Skær rødløg i 2 cm både. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Hak persille fint.
Fordel kartofler, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm og et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Krydr med et nip salt og peber. Overfør til en tallerken, og dæk med sølvpapir. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Sænk til middel varme. Tilsæt et skvæt vand, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, et stort nip peber og kødsaft fra tallerkenen med kylling, og lad simre i 3-4 min. Tilsæt persille (gem lidt til anretning), og smag til med salt.
Anret kylling og grøntsager på tallerkener. Top med pebersauce. Drys med resterende persille.