Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Pandestegt kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kylling

Pandestegt kylling

med bagte grøntsager og cremet pebersauce

Hvem kan sige nej til kylling, ovnbagte kartofler og grøntsager og en fantastisk pebersauce? Vi ovnbager kartofler, rødløg, gulerødder og peberfrugt, som vi har krydret med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Samtidig steger vi kylling til perfektion og tilbereder en vidunderlig pebersauce med fløde og persille!

Tags:
Nem
Under 650 kcal
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

280 g

Kyllingebryst

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

500 g

Kartofler

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)574 kcal
Energi (kJ)2400 kJ
Fedt16.39 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat63.73 g
Sukker19.9 g
Protein42.69 g
Salt1.2 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

 

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i 2 cm både. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Hak persille fint.

Bag kartofler og grøntsager
3

Fordel kartofler, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm og et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.

 

Steg kylling
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Krydr med et nip salt og peber. Overfør til en tallerken, og dæk med sølvpapir. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav pebersauce
5

Sænk til middel varme. Tilsæt et skvæt vand, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon, et stort nip peber og kødsaft fra tallerkenen med kylling, og lad simre i 3-4 min. Tilsæt persille (gem lidt til anretning), og smag til med salt.

Server
6

Anret kylling og grøntsager på tallerkener. Top med pebersauce. Drys med resterende persille.