Skip to main content
Pandestegt citronkuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt citronkuller

Pandestegt citronkuller

med lun radisesalat og ovnbagte kartofler

Ugens fisk er kuller, som vi steger sammen med en dejlig citronbouillon med dild. Vidunderligt tilbehør er ovnbagte kartofler, pastinak, løg og en farverig salat med zucchini, radiser og spinat. Vi serverer herlighederne med cremet mayonnaise.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Pesce
Celery
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

½ stk

Citron

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Dild

400 g

Små kartofler

1 stk

Løg

1 stk

Pastinak

½ stk

Zucchini

75 g

Radiser

30 g

Spinat

25 g

Mayonnaise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)552 kcal
Energi (kJ)2309 kJ
Fedt21.4 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat50.1 g
Sukker11.9 g
Kostfibre8.6 g
Protein36.4 g
Salt1.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Halver kartofler.

Skær pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær løg i 1 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Halver radiser.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm halve skiver.

Skyl spinat.

Hak dild fint.

Skær citron [½ stk, 2P] i både.

Bland vand [1/2 dl | 1 dl], grøntsagsbouillon, dild og et stort skvæt citronsaft i en lille skål.

Lav radisesalat
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg zucchini og radiser i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Krydr med et nip salt og peber.

Overfør til en skål, og top med spinat.

Vend sammen lige inden servering.

Steg fisk
4

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min.

Tilsæt bouillon
5

Sænk til middel varme, og vend fisk.

Tilsæt bouillon og smør [1 spsk I 2 spsk], og steg videre i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret rodfrugter, radisesalat og fisk på tallerkener. 

Top fisk med bouillon fra panden.

Server med mayonnaise.