Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Ovnstegt svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnstegt svinemørbrad

Ovnstegt svinemørbrad

med blød knoldsellerimos og grøn æblesalat

Vi håber I har gemt denne ret til weekenden, for her byder vi på et imponerende festmåltid! Svinemørbrad bliver krydret med vores spændende krydderiblanding, som vi kalder Jorden rundt, og steges til perfektion i ovnen. Samtidig bager vi kartofler og knoldselleri. Vidunderlige tilbehør er en grøn æblesalat med kål og dild, og cremet dildyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Dild

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)500 kcal
Energi (kJ)2092 kJ
Fedt12.7 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat60.2 g
Sukker15.1 g
Protein36.1 g
Salt3.9 g

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffel-sellerimos
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Bring en gryde med saltet vand i kog. 

Skræl knoldselleri og kartoffel, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Tilsæt eventuelt en klat smør, og stil til side med låg på.

Ovnsteg svinemørbrad
2

Vend svinemørbrad med en smule olivenolie på en tallerken, drys med Jorden Rundt, og krydr med et nip salt og peber.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 14-18 min.

Lav æblesalat
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak dild fint.

Bland snittet salat, æble, halvdelen af yoghurt, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Bland dildyoghurt
4

Bland halvdelen af dild, resterende yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål. 

TIP: Server dilden ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen!

Lad svinemørbrad hvile
5

Tag svinemørbrad ud af ovnen, og overfør til en ren tallerken. Dæk til med sølvpapir, og lad hvile indtil servering.

Skær svinemørbrad i skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, knoldsellerimos og æblesalat på tallerkener, og krydr med et nip peber. 

Drys med resterende dild. 

Server med dildyoghurt.