Ost- og sennepspaneret kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ost- og sennepspaneret kyllingebryst

Ost- og sennepspaneret kyllingebryst

med ovnbagte rodfrugter og persilledressing

Kylling igen? Ingen fare, vi tør næsten love, at aftenens innovative sammensætning vil overraske hele familien! Vi bager kylling med sennep, panko, ost, hvidløg og persille til den er sprød og gylden. Vi springer kartoflerne over i aften, og bager rødbeder, pastinak og gulerødder. Vi serverer den spændende kylling og de ovnbagte rodfrugter med en lækker cremet persilledressing med fraiche og hvidløg.

Tags:
Kalorielet
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pastinak

2 stk

Rødbede

2 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2343 kJ
Kalorier (kcal)560 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat45.2 g
Sukker25.1 g
Protein45.5 g
Salt0.9 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered panering
2

Imens, hak persille og hvidløg fint. 

Bland halvdelen af hvidløg, halvdelen af persille, finrevet ost, panko, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered kylling
3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. 

Overfør til en bageplade med bagepapir, og krydr med et nip salt.

Bag kylling
4

Fordel sennep på kylling, og drys med panering. 

Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav persilledressing
5

Skyl spinat.

Bland fraiche, resterende persille, hvidløg og salt og peber i en lille skål.

Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen, og vend med spinat.

Server
6

Anret rodfrugter og kylling på tallerkener. 

Server med persilledressing.