HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOst Og Sennepspaneret Kyllingebryst
topBanner
Ost- og sennepspaneret kyllingebryst

Ost- og sennepspaneret kyllingebryst

med ovnbagte rodfrugter og persilledressing

Kylling igen? Ingen fare, vi tør næsten love, at aftenens innovative sammensætning vil overraske hele familien! Vi bager kylling med sennep, panko, ost, hvidløg og persille til den er sprød og gylden. Vi springer kartoflerne over i aften, og bager rødbeder, pastinak og gulerødder. Vi serverer den spændende kylling og de ovnbagte rodfrugter med en lækker cremet persilledressing med fraiche og hvidløg.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:mælkglutensennepæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

25 g

Sennep

(Indeholdersennep)

2 stk

Rødbede

280 g

Kyllingebrystfilet

1 stk

Pastinak

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

2 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2071.7288 kJ
Kalorier (kcal)495.155 kcal
Fedt13.9315 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat44.0656 g
Sukker23.9 g
Protein46.5775 g
Salt1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.

2

Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Bland finrevet ost, panko, halvdelen af hvidløg og halvdelen af persille i en lille skål. Krydr med salt* og peber*, og rør godt rundt. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Krydr med et nip salt* og peber* på begge sider, og overfør til en bageplade med bagepapir.

4

Vend kylling med sennep, og drys med panering. Bag kylling i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kylling er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland fraiche og resterende persille og hvidløg i en lille skål. Krydr med et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen, og vend med spinat (lad køle af en smule først).

6

Anret rodfrugter og kylling på tallerkener. Server med persilledressing.