Ost- og sennepspaneret kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ost- og sennepspaneret kyllingebryst

Ost- og sennepspaneret kyllingebryst

med ovnbagte rodfrugter og persilledressing

Kylling igen? Ingen fare, vi tør næsten love, at aftenens innovative sammensætning vil overraske hele familien! Vi bager kylling med sennep, panko, ost, hvidløg og persille til den er sprød og gylden. Vi springer kartoflerne over i aften, og bager rødbeder, pastinak og gulerødder. Vi serverer den spændende kylling og de ovnbagte rodfrugter med en lækker cremet persilledressing med fraiche og hvidløg.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

2 stk

Rødbede

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Pastinak

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)495 kcal
Energi (kJ)2072 kJ
Fedt13.93 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat44.07 g
Sukker23.9 g
Protein46.58 g
Salt1 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.

Forbered panering
2

Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Bland finrevet ost, panko, halvdelen af hvidløg og halvdelen af persille i en lille skål. Krydr med salt* og peber*, og rør godt rundt. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Forbered kylling
3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Krydr med et nip salt* og peber* på begge sider, og overfør til en bageplade med bagepapir.

Bag kylling
4

Vend kylling med sennep, og drys med panering. Bag kylling i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Kylling er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav persilledressing
5

Bland fraiche og resterende persille og hvidløg i en lille skål. Krydr med et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen, og vend med spinat (lad køle af en smule først).

Server
6

Anret rodfrugter og kylling på tallerkener. Server med persilledressing.