
Ost- og sennepspaneret kyllingebryst
med ovnbagte rodfrugter og persilledressing
Vi bager kylling med sennep, panko, ost, hvidløg og persille, til den er sprød og gylden. Vi springer kartoflerne over i aften, og bager rødbeder, pastinak og gulerødder. Vi serverer den spændende kylling og de ovnbagte rodfrugterne med en lækker cremet persilledressing med yoghurt og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Pastinak
2 stk
Rødbede
2 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
25 g
Panko
(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)
280 g
Kyllingebryst
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, hak hvidløg fint.
Hak persille fint.
Bland halvdelen af hvidløg, halvdelen af persille, finrevet ost, panko, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.
Krydr med et nip salt på begge sider, og overfør til en bageplade med bagepapir.
Fordel sennep på kylling, og drys med panering.
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kylling er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland yoghurt, resterende persille og hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Tag bagepladen med rodfrugter ud af ovnen, og vend med spinat.
Anret rodfrugter og kylling på tallerkener.
Server med persilledressing.