Her får du en enkel pastaret toppet med en masse lækkerier. Orzo simres med Mamas Favorit og smør, og imens gyldensteger du zucchini, cherrytomater og rejer. Til sidst laver du en frisk pesto med basilikum, hvidløg og finrevet ost. Dryp den over retten, og så er der serveret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Orzo
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 stk
Zucchini
125 g
Cherrytomater
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4.5 dl
Vand til orzotto
¼ tsk
Salt til orzotto
1 spsk
Smør til orzotto
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til rejer
¼ tsk
Salt til grøntsager
2 spsk
Olie til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Bring vand, orzo, Mamas Favorit og salt i kog i en stor stegepande.
Sænk derefter varmen til middel, og dæk til med låg.
Lad simre i 12-14 min, indtil orzo er 'al dente'. Rør rundt et par gange undervejs.
Rør smør i, og hold varmt.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzoen ser tør ud. - Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær zucchini i 1 cm tern.
Halver cherrytomater.
Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini med salt i 2-3 min.
Tilsæt cherrytomater, og steg videre i 3-4 min, indtil bløde.
Overfør til en skål, og hold varmt.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Hak hvidløg og basilikum fint.
Bland hvidløg, basilikum, olivenolie, finrevet ost og salt i en lille skål.
TIP: Sørg for at hakke råvarer så fint som muligt!
Anret orzo i skåle.
Top med zucchini, cherrytomater og rejer.
Dryp pesto over.