Krydret orzo med rejer, cherrytomater og zucchini
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Krydret orzo med rejer, cherrytomater og zucchini

med basilikumpesto

Her får du en enkel pastaret toppet med en masse lækkerier. Orzo simres med Mamas Favorit og smør, og imens gyldensteger du zucchini, cherrytomater og rejer. Til sidst laver du en frisk pesto med basilikum, hvidløg og finrevet ost. Dryp den over retten, og så er der serveret!

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Krebsdyr
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Orzo

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Zucchini

125 g

Cherrytomater

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4.5 dl

Vand til orzotto

¼ tsk

Salt til orzotto

1 spsk

Smør til orzotto

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til rejer

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2884 kJ
Kalorier (kcal)689 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat69.2 g
Sukker6.7 g
Protein26.5 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

1

Bring vand, orzo, Mamas Favorit og salt i kog i en stor stegepande.

Sænk derefter varmen til middel, og dæk til med låg.

Lad simre i 12-14 min, indtil orzo er 'al dente'. Rør rundt et par gange undervejs.

Rør smør i, og hold varmt.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzoen ser tør ud. - Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

2

Imens, skær zucchini i 1 cm tern.

Halver cherrytomater.

3

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini med salt i 2-3 min.

Tilsæt cherrytomater, og steg videre i 3-4 min, indtil bløde.

Overfør til en skål, og hold varmt.

Steg rejer
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

5

Hak hvidløg og basilikum fint.

Bland hvidløg, basilikum, olivenolie, finrevet ost og salt i en lille skål.

TIP: Sørg for at hakke råvarer så fint som muligt!

6

Anret orzo i skåle.

Top med zucchini, cherrytomater og rejer.

Dryp pesto over.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image