Skip to main content
Nordisk inspireret citronpeber-ørred
Nordisk inspireret citronpeber-ørred

Nordisk inspireret citronpeber-ørred

med cremet perlecouscous og agurk

Forkæl dig selv med pandestegt laksefilet, med vores citronpeber-ørred. Denne afbalancerede ret leger med skandinaviske smage som dild, syltet agurk og sprødt æble, som giver et friskt og smagfuldt pift, der løfter ørredfilet og perlecouscous til nye højder.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

170 g

Perlecouscous

1 stk

Dild

75 ml

Crème fraiche

2 g

Citronpeber

1 stk

Agurk

60 g

Spinat

12 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand til perlecouscous

½ tsk

Salt til perlecouscous

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til fisk

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til dressing

Næringsindhold

Energi (kJ)2972 kJ
Kalorier (kcal)710 kcal
Fedt29.5 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat72 g
Sukker13.1 g
Kostfibre5.3 g
Protein36.7 g
Salt3.9 g
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand og salt i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.

Hæld overskydende vand fra.

Sylt agurk
2

Imens, skær agurk i tynde skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker og salt i en lille skål.

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Forbered grøntsager
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Hak dild fint.

Steg fisk
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og citronpeber.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten. 

Bland salat
5

Bland agurk, olivenolie, æble og spinat i en stor skål lige inden servering.

Vend crème fraiche, salt og dild i gryden med perlecouscous.

Server
6

Anret salat og perlecouscous i dybe tallerkener.

Top med fisk.