Sundried-tomato and pine nut crusted salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sundried-tomato and pine nut crusted salmon

with basil creme fraiche and herbed potatoes

Allergener:
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

20 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

50 g

Soltørrede tomater

400 g

Små kartofler

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Citron

1 stk

Basilikum

40 g

Rucola

125 g

Cherrytomater

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

1 spsk

Olie til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4276 kJ
Kalorier (kcal)1022 kcal
Fedt72.1 g
Mættet fedt28 g
Kulhydrat44.3 g
Sukker11 g
Protein45.9 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image