Nem cremet bacontortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nem cremet bacontortelloni

Nem cremet bacontortelloni

med stegt zucchini og frisk basilikum

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med zucchini, tomater, fløde, bacon og ost. Vi serverer vores cremede bacon tortelloni med chili, frisk basilikum og endnu mere bacon! Denne ret smager også fantastisk dagen efter, hvis der nu skulle være nogle rester.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Egg
Milk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

4 g

Mamas Favorit

2 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

300 g

Spinat- og ricottatortelloni

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

½ g

Chiliflager

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til pasta

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3728 kJ
Kalorier (kcal)891 kcal
Fedt51.5 g
Mættet fedt28.1 g
Kulhydrat73.1 g
Sukker17.4 g
Kostfibre7 g
Protein33.3 g
Salt5.5 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium11.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Steg bacon og grøntsager
1

Skær tomat og zucchini i 2 cm tern.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon, tomat og zucchini i 4-5 min, eller indtil baconen er gennemstegt og zucchinien er mør.

Tilsæt pasta
2

Sænk til middel varme.

Tilsæt tortelloni, og steg videre i 1 min.

Lav sauce
3

Tilsæt madlavningsfløde, vand, kyllingebouillon, Mamas Favorit og salt, og lad simre i 3-4 min, eller indtil pastaen er 'al dente' og saucen er let tyknet.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
4

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost, chiliflager og basilikum.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.