Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl alle de skønne mødre du kender med denne luksuriøse chokoladedessert! Vi kombinerer smørstegt rasp og kokosmel med en silkeblød creme på hvid chokolade og crème fraiche, og til sidst topper vi desserten med smukke, syrlige granatæblekerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Hvide chokoladeknapper
(Indeholder: Mælk, Soja Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Gluten, Jordnødder, Rug, Hvede, Havre, Spelt, Byg)
50 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
300 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Granatæble
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
2 spsk
Smør til rasp
Smelt smør i en lille gryde på middellav varme. Tag af varmen, når smør er smeltet.
Tilsæt rasp og kokosmel til smør, og vend sammen.
Fordel rasp i glas, og tryk let ned med bagsiden af en ske.
Gem nogle hvide chokoladeknapper til topping.
Opvarm hvide chokoladeknapper, crème fraiche og sukker i en lille gryde på middelvarme. Varm i 2-3 min, eller indtil chokolade er smeltet.
Tag gryden af varmen, og lad afkøle i 5 min.
Hæld chokoladeblanding i glassene, dæk med film, og stil på køl i 2-3 timer.
TIP: De er også lækre at spise med det samme, eller allerede efter en time i køleskabet.
Imens, rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne kerner i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Top chokoladecreme med granatæblekerner og resterende hvide chokoladeknapper.