HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMiddelhavsinspireret Hakkebøf
topBanner
Middelhavsinspireret hakkebøf

Middelhavsinspireret hakkebøf

med bagte grøntsager og bouillonkogt bulgur

I aften tager vi en kulinarisk tur til Grækenland og laver fantastiske hakkebøffer, der får den perfekte smag af vores færdige krydderiblanding Panamad. Vi koger også bulgur, som vi blander med persille. Vi serverer hakkebøfferne og bulgur sammen med bagte grøntsager og citronyoghurt.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:GlutenÆgSelleriMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Peberfrugt

2 stk

Tomat

2 g

Middelhavsdrøm

½ stk

Løg

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(IndeholderGluten)

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

85 g

Bulgur

(IndeholderGluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

1 stk

Citron

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Yoghurt

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)607 kcal
Energi (kJ)2538 kJ
Fedt21.3 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat57.92 g
Sukker16.3 g
Protein40.53 g
Salt4.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Skær tomat, rød peberfrugt [1/2 stk, 2P] og gul peberfrugt i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag øverst i ovnen i 10-15 min.

2

Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Hak persille fint. Bland hakket oksekød, løg, æg [1 stk | 2 stk], panko, Mamas Favorit, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber og halvdelen af persille i en stor skål. Form fars til 2 cm tykke hakkebøffer (1 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

4

Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon til gryden med kogende vand, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

5

Skær citron i både. Bland bagte grøntsager, bulgur og resterende persille (gem lidt til anretning) i en skål. Bland yoghurt, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

6

Anret bulgur i dybe tallerkener. Top med hakkebøffer, grøntsager og en klat yoghurt. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.