HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicansk Linsegryde
topBanner
Mexicansk linsegryde

Mexicansk linsegryde

med sprøde tortillachips og frisk tomatsalsa

Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, vi skal nemlig lave en fantastisk linsegryde, som får den perfekte smag af vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Vi serverer vores linsegryde med en frisk tomatsalsa med lime og koriander, kølende fraiche og sprøde tortilla chips.

Tags:One PanHurtigVegetarisk
Allergener:sulfittersellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

1 stk

Rød peberfrugt

150 g

Majs

1 pakke

Grønne linser

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

½ dåse

Tomatpuré

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

75 g

Tortillachips

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 2)

3 spsk

Vand* (trin 3)

¼ tsk

Sukker* (trin 5)

½ tsk

Salt* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)714.4537 kcal
Energi (kJ)2989.2744 kJ
Fedt30.897 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat71.694 g
Sukker20.6 g
Protein31.0603 g
Salt5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak løg fint. Skær peberfugt i 2 cm tern. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Hæld væde fra majs. Skyl linser under koldt vand* i en si.

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg løg i 2 min. Tilsæt peberfrugt, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, grøntsagsbouillon og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg videre i 1 min. Sænk til middellav varme.

3

Tilsæt majs, linser, et skvæt limesaft, vand* [3 spsk | 6 spsk] og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 5-6 min. Krydr med et nip peber*.

4

Skær tomat i 1 cm tern, og overfør til en mellemstor skål. Hak koriander groft.

5

Tilsæt et skvæt limesaft, sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af koriander, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret linsegryde i dybe tallerkener. Top med tomatsalsa. Drys med revet mozzarella og resterende koriander. Server med fraiche og tortillachips.