topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk kyllingefajita

Mexicansk kyllingefajita

med frisk tomatsalsa og mild yoghurt

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag af at krydres med sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt, og den kølende yoghurt giver en fin kontrast til alt det stærke.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

1 pose

Koriander

300 g

Kyllingebryststrimler

5 g

Tex-Mex

10 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ g

Chiliflager

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)705 kcal
Energi (kJ)2949 kJ
Fedt24.8 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat66.6 g
Sukker13.6 g
Protein48.5 g
Salt2.9 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak tomat groft. 

Skær peberfrugt i 2 cm strimler.

Skær rødløg i 2 cm både.

Hak koriander groft. 

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. 

Tilsæt kylling, og krydr med et nip salt. Tilsæt peberfrugt, rødløg, sriracha [1/2 pakke, 2P] og Tex-Mex, og steg i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. 

TIP: Undlad srirachaen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Lav tomatsalsa
3

Bland tomat, koriander, chiliflager [1/2 pakke, 2P], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad

Server
4

Fyld tortillabrød med kylling, grøntsager og tomatsalsa. 

Top med yoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image